Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с прозореца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с прозореца

Колеги от доста време съклото на дясната предна врата не реагира - нито на копчето на шофьорската врата, нито от другата-всъщност реагира, но когато си иска и то доста рядко. Именно и поради това от дълго време не го използвам (преди време бях на майстор, който установи,че проблемът е в някаква платка за управление и съответно отказа да продължи с ремонта??? - тази диагноза ми изглежда леко странна)

На мен също не ми се занимаваше, но .... в момента колата е пред нас със свалено стъкло и въпреки тричасовите ми опити да го затворя -УВИ НЕ МОГА!-мой "неинформиран" приятел просто натисна копчето и го свали

Малбата ми е ако някой има представа кое поражда тази твърде отвратителна ситуация, моля да сподели.

Предварително благодаря!
    Alfa 156, 1.9 JTD
    Alfa 166, 2.4 JTD

Първоначално публикувано от TheLemonSong Покажи съобщение
    Колеги от доста време съклото на дясната предна врата не реагира - нито на копчето на шофьорската врата, нито от другата-всъщност реагира, но когато си иска и то доста рядко. Именно и поради това от дълго време не го използвам (преди време бях на майстор, който установи,че проблемът е в някаква платка за управление и съответно отказа да продължи с ремонта??? - тази диагноза ми изглежда леко странна)

На мен също не ми се занимаваше, но .... в момента колата е пред нас със свалено стъкло и въпреки тричасовите ми опити да го затворя -УВИ НЕ МОГА!-мой "неинформиран" приятел просто натисна копчето и го свали

Малбата ми е ако някой има представа кое поражда тази твърде отвратителна ситуация, моля да сподели.

Предварително благодаря!
    Мисля че, управлението на прозорците е в краката до зелената кутия!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

И моята кола никога не е искала да вдига стъклото на пасажера от бутона на дясната врата.От шофьорската всичко си е ОК.Мерил съм проблемния бутон и съм убеден че не е в него проблема.Ще се радвам да се разгадае в тази тема тази тъмна афера покраи талянските кочинки
      5 Ланчии зад гърба си!
      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги, колата ми пренощува с отворен прозорец и днес сутринта първото нещо, което направих беше да пробвам да го затворя и ... о чудо!!, затвори се от веднъж. Съответно след като го затворих, нито едно от копчетата не беше достатъчно убедително, за каквото и да е движение на стъклото в последствие.
        Просто не разбирам какво става-имам чувство, че стъклото работи само когато двигателят е студен, което разбира се е абсурдно, но просто не знам какво друго да мисля ...

П.П.
        Явно нещо е за смяна, но кое....?
        Last edited by TheLemonSong; d.m.y г., 09:02.
        Alfa 156, 1.9 JTD
        Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Това не е решение на проблема ти обаче!
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Именно.
            Напълно наясно съм, че проблемът тепърва предстой да се реши и точно затова се допитвам до форума в частност до по-опитните и мъдри съфорумци
            Някъкви предположения?
            Alfa 156, 1.9 JTD
            Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Имах подобен проблем.
              Преден десен прозорец се управляваше само от бутоните на шофьорската врата и когато си поиска от копчето на неговата си врата,при мен проблема се оказа в буксата с кабели между дясната врата и купето .Разкачи я , и хубаво напръскай с контактен спрей и предполагам ще се оправи.При мен от 1 год няма грижи.Поздрави
              alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

При мен пък стъклото на предна дясна врата си работи перфектно, имам само 1 проблем и той е , че не мога да го вдигам от шофьорската врата, мога да го сваля от там, но не мога да го вдигна!! От копчето на самата дясна врата си се вдига.. дали е някъде по буксите на вратите?
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

100% сигурно...
                  alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Working...
                  X